Jótékonysági Halfesztivál Rotary-LIONS összefogással

https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/jotekonysagi-halfesztival-rotary-lions-osszefogassal

 

„Függőségek” program a Szeged Első Lions Club rendezésében a SZIN-en


https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/%C2%B4%C2%B4fuggosegek%C2%B4%C2%B4-program-a-szeged-elso-lions-club-rendezeseben-a-szin-en

 

Jótékonysági előadások, nagy sikerrel….

https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/jotekonysagi-eloadasok-nagy-sikerrel

 

Jó célokra költötték…

https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/jo-celokra-koltottek

 

„LIONÁLIS 2023” avagy évzáró rendezvény a Szeged Első Lions Clubnál

https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/lionalis-2023-avagy-evzaro-rendezveny-a-szeged-elso-lions-clubnal

 

Sikeres LIONS év volt a 2022-2023-as, állapították meg a Konvenció küldöttei

2023. május 20-án, Kecskeméten volt a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége 2022-2023 évének gazdálkodását és tartalmi munkáját lezáró küldöttgyűlése (Konvenció). Hagyományokhoz híven előtte való nap tartották a LIONS képzést a delegált klub küldöttek (a Szeged Első LC részéről Martonosi István és Mihályi Géza vett részt), akik az új LIONS brand-ről, az új LIONS új e-learning rendszerről (LIONS Akadémia) hallgattak előadást, de a pályázatokról és a Kormányzósági weblap működéséről is kielégítő információkat kaptak.

A konvenció levezető elnöki tisztségét Németh István volt kormányzó, klubunk alapító tagja látta el. A Konvención Koncsik István kormányzó szakmai beszámolója után a gazdálkodás értékelése is megtörtént. A választási protokoll után a kormányzói lánc átadása következett: Koncsik István leköszönő kormányzó Hégely Péternek adta át a láncot, és ezzel a kormányzói feladatokat is.

Hégely Péter ismertette kormányzósági programját a küldöttgyűlés előtt. Klubunk tagját az 5. zóna elnökét, Mihályi Gézát II. alkormányzóvá választották, zónaelnöki és a kabinetben végzett munkásságáért elismerésben is részesült. Az „Év Jószolgálati Eseménye” díjat a Szeged Első Lions Club vehette át a megrendezett Diabétesz Futás és egészségnap okán. A rendezvény zárásaként a küldöttek megtekinthették Harsányi Zsuzsannak "Az életöröm mindannyiunké" című kiállítását is, melyet szeptemberben a Szeged Első Lions Club is bemutat Szegeden.

Részletesebben a rendezvényről a https://koncsikistvan.lions.hu/hirek/tartalmas-lions-evet-zart-a-kecskemeten-megtartott-konvencio link alatt olvashatnak és a fotógalériát is ott láthatják az érdeklődők.

 

Dzsungel könyve musicalt szerveznek a szegedi oroszlánok

A Szeged Első Lions Club 2023. május 24.-én 15.00 és 19.00 órakor két jótékonysági előadást szervez a Szegedi Nemzeti Színházban.

A két előadásra 400 a szegedi közoktatásban tanuló halmozottan hátrányos helyzetű gyermeket hívtak meg térítésmentesen az oroszlánok.

Az előadáson a Dés-Geszti-Békés :   Dzsungel könyve musicalt mutatják be.

jegyek vásárolhatók :  https://www.szinhaz.szeged.hu/jegyek link alatt, illetve személyesen a Szegedi Nemzeti Színház jegyirodájában. 

Jótékonysági futást és egészségnapot tartott a Szeged Első Lions Club

2023. április 29-én immár harmadik alkalommal került megrendezésre a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás. A rendezvény az Országos Lions Nap szegedi rendezvénye volt. A jótékonysági futás mellett Egészségnapot is tartottunk, melyre szűrővizsgálatokkal, sportolási lehetőségekkel és a diabétesz megelőzéséhez kapcsolódó programokkal vártuk az érdeklődőket.

A rendezvényre a szegedi Délvidék Ház udvarán és töltésen került sor. Koncsik Isván kormányzó is ellátogatott a rendezvényre és Szeri Istvánnal, a klub elnökével valamint Mihályi Gézával, a rendezvény főszervezőjével köszöntötték a részvevőket.

Klubunk a mozgás és a szűrővizsgálatok fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. A résztvevőknek volt lehetőségük a vércukrukat ellenőrizni, továbbá dietetikai és mozgásszervi tanácsadáson is részt vehetek. A gyerkőcöket pedig kézműves foglalkozás valamint a nagyon népszerű csillámmtetoválás várta.


A jótékonysági futáson közel százan teljesítették a 10 vagy a 4 kmes távot a közös bemelegítés után. Idén először rendeztünk gyermekfutást, ahol a kicsik 500 méteren a támogatóink által felajánlott ajándékokárt is futottak, melyeket tombola keretében sorsoltunk ki.   

Az idei jótékonysági futás bevételéből a szegedi Diabéteszes Gyermekeket Támogató Egyesületet támogatjuk.

A rendezvényről készült képek itt tekinthetők meg.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés