Elnökváltás a SZELC élén.


Szinte hihetetlen milyen gyorsan megy az idő, mintha tegnap lett volna ,hogy Nemesi Pál átvette a láncot dr. Varga Endrétől, máris továbbadta alelnökének Novák Gyulának. Igen, eltelt egy év,mely talán színesebb volt a megszokottnál. E cikknek s a tudósítónak sem tiszte, hogy értékelje az elmúlt évet azt részben már szóban megtette az utolsó SZELC ülésen a leköszönő elnök, s rövidesen egy elnöki beszámolót is felteszünk a klub 2014/15-ös munkásságáról.

Nos a láncátadó ünnepség június 12.-én lett megszervezve a szokásos helyen a Gellért Szabadidőközpont party sátrában, ahová tradíció szerint a családtagok is hivatalosak voltak. Talán a szokásosnál kevesebben jelentek meg a klub tagjai közül, ami a családtagok számában is megmutatkozott. Program szerint a magyar és lions himnuszok után az elnök tartott egy szűk értékelést a láncátadás előtt kiemelve a fontos rendezvényeket, az azokon gyűjtött jótékonysági összegeket , méltatva a jól teljesítő tagokat. Külön köszönetet mondott azoknak a tisztségviselőknek akik már a jövőben nem látnak el vezetői funkciókat. Dr. Bródy János addigi titkárt a klub közgyűlése alelnökké választotta, Novák Gyula korábbi alelnök elnök lett Nagy Attila pedig befejezte felelősségteljes munkáját a klub kincstára élén. A lánc nyakba akasztása után Novák Gyula új elnök rövid programbeszédében megerősítette ,hogy a klub megőrzi hagyományait,de szeretne újabb módszereket és másfajta klub életet is kialakítani , bemutatta az új vezetőséget alelnökké tehát Dr. Bródy Jánost,titkárrá Prónay Gyulát,kincstárnokká Nagy Istvánt választotta a klub, míg a vezetőség 1 évre kiegészül a Past president-tel Nemesi Pállal.

A klub vendége volt az ünnepségen a Halbritter Mátyás alapítvány kuratóriumának elnöke, a tragikusan elhunyt névadó felesége Judit asszony is. Az elnök asszony elismerést nyújtott át Németh István úrnak a szemszűrő busz tevékenységének szervezéséért. Az est további részében a Péter Pán együttes húzta a talpalávalót, az étkeket a Sport and Life szállította még a borokat a főszervező Vámosi Lukács válogatta.



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés