25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szegeden….

Szeptember 03.-án sikeresen lebonyolódott Szegeden a 25. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál , benne a Szent-Györgyi Rotary Klub és Szeged Első Lions Club rendezvényével. A rendezvény kiválóan sikerült, s ezt nem csak a szervezésre értjük hanem arra is, hogy a több mint 150 vendég igazán jól szórakozott, miközben a jegyek megvásárlásával karitatív támogatásukat is biztosították a kluboknak. A rendezvény évek óta a fent említett klubok tagjainak főzésével indul általában bajai és szegedi halászleveket főznek a vállalkozó klubtagok, de nem ritkán előfordul másfajta módszerekkel elkészített (pl.korhely) halászlé is.




Barátság a két klub között már évtizedek óta tart, melyet leginkább a fesztivál közös megrendezésével szoktak megkoronázni. Külföldi és hazai vendégei a kluboknak elismeréssel nyilatkoztak a rendezvény sikeréről.

A fesztivál egyik legsikeresebb betétprogramja sem maradhatott el, a Rotary Club Szeged Dóm szervezésében több mint 5000 gumikacsa indult útnak a Tiszán, hogy egy jó ügyet támogasson.

A jótékonysági szervezet a kacsajegyek értékesítéséből befolyt pénzből idén is a Gift of Life - Ajándékozz életet! projektet támogatja, amely szívfejlődési rendellenességgel született gyermekeknek biztosít lehetőséget életmentő szívműtéthez. 


Fotók:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=webradio.hu&set=a.509953344467070

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés