Ha október, akkor menetrendszerint rendezzük a LIONS – ROTARY páros teniszversenyt..

A három klub Szeged Első Lions Club, Szent-Györgyi Albert Szegedi Rotary Club és a Szabadkai Rotary Club rotációs alapon tartja társasági tenisztornáját.



Az idén 2019. október 04-én a soros rendező a SZELC volt Kővári Árpád oroszlán főrendezésében. Az idén kicsit szerényebb nevezési számmal 28 fő vett részt versenyzőként, szerencsére a családtagok, ismerősök, akik szurkolóként vettek részt a rendezvényen növelték a rendezvény létszámát.



Versenyt a Gellért Szabadidő Központban rendeztük meg 4 pályán, térítés nélkül ezért köszönet külön köszönet a tulajdonos Gellért Ákos Oroszlán társunknak. A „vérre menő” küzdelmek jó időjárási körülmények között zajlott, bár a főrendező folyamatosan aggódott, hogy az eső mikor érkezik Szegedre? Szerencsére az időjárás csak késő délután fordult rosszabbra, de akkor már a versenyzők a klubházban fogyasztották jól megérdemelt ebédjüket és frissítő italaikat.




A döntők nagy biztatás mellett folytak, s szerencsére klubtársunk Dr. Bohács Zsolt újra első helyezést ért el párjával Dr. Szabó Jánossal a Szent-Györgyi Rotary Klub tagjával. Második a Radován Stésevic Dervarics Attila páros lett, még a harmadik helyezést a Kocsis György Cvejic páros szerezte meg. Kocsis György a Hummel sport cég nevében minden versenyzőnek Hummel márkájú teniszpólót ajándékozott Lions és Rotary emblémákkal ellátva és szerepelt rajta 2019 évszámmal és magyar, szerb zászló is. Az ebédet követő sós és édes süteményeket, Gyuris László Mestercukrász Oroszlán társunk ajánlotta fel. Köszönet érte mindkettőjüknek.


A verseny első hat helyezettje tárgyjutalomban is részesült. Köszönjük minden sportembernek a bátor és kitartó küzdelmet.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés