A Bálok bálja….

„felfordult a TIK”

2020. február 15. én rendezték meg túlzás nélkül a „bálok bálját” a Lions bálat Szegeden. Örömteliesemény volt, hogy régi támogató a Szegedi Tudományegyetem visszatért a bál rendezői közé. Amintegy 320 vendéget a Szeged Első Lions Klub elnöke Mihályi Géza és felesége, valamint a SzegediTudományegyetem Rektora Prof Dr. Rovó László, és dr. Fendler Judit Kancellár asszony köszöntötték.



Vendégek a welcome drink után, Jován zongoraművész játékára elfoglalták helyeiket, s meglepvelátták, hogy a Szegedi Szimfonikus Zenekar is elfoglalja helyét a táncparketten.Nem véletlen, hiszen a Szegedi Szimfonikus Zenekar eljátszotta a Magyar Himnuszt majd Borbás Barbara opera művész elénekelte a Lions himnuszt Gyüdi Sándor karnagy vezényletével és hangszerelésével. Molnár Benett műsorvezető köszöntötte a résztvevőket kiemelve, dr. Fendler Judit SZTE Kancellárt, Boronkai Gusztáv LIONS Kormányzót, Prof Dr. Rovó László SZTE rektort, Németh István Past LIONS Kormányzót, és Koncsik István LIONS zónaelnököt, Mihályi Géza SZELC elnököt.



Mihályi Géza Szeged Első Lions Club elnöke, dr. Fendler Judit Szegedi Tudományegyetem Kancellárja, Boronkay Gusztáv, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, mondtak ünnepi köszöntőt. A SZELC hasonlóan a korábbi bálak gyakorlatához, idén is olyan nemes célokat talált, melyek
támogatásra érdemesek. A klub áldozatos munkájának eredményeként idén két szervezet és egy egészségügyi program kerül támogatásra. Mihályi Géza SZELC elnök adta át a támogatást az Szegedi Sólyom Utcai Segítő Kezek Alapítvány képviselőjének, a Szeged és Térsége Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény intézményvezetőjének, Halászné Mándoki Anikónak.


Halászné Mándoki Anikó megköszönte az adományt és céljaikról beszélt. A Szegedi Tudományegyetem Kancellárja adta át az Adomány levelet a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium vezetőjének, Mészáros Ferencnek, aki elmondta a szervezet céljait és megköszönte az adományt. Ezt követően mondta el a Szeged Első Lions Club elnöke ismertette a Klub Diabétesz szűrőprogrammal kapcsolatos terveit. A Lions kormányzó és SZELC elnök három szegedi klub tagnak adott át elismerést a Lions évben kifejtett áldozatos munkájukért.



Az ünnepi műsort Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője SZELC kandidáló tagja állította össze. Kálmán Imre: Marica grófnő, Lehár Ferenc: Giuditta darabjaiból részleteket hallhattunk Borbás Barbara előadásában kísérte a Szegedi Szimfonikus Zenekar Gyüdi Sándor vezényletével. A TIK rendkívüli belmagasságát kihasználva tehetséges fiatal légtornászok lélegzetelállító produkciót mutattak be, majd a „Három Díva” Revű Showban: Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Juditot hallhattuk a látványos Creative dance tánckar kíséretében.



A vacsora illett a bálok báljához ahol Blendea Károly mester szakács és csapata a Sport & Life Party Szervizzel igazán kitettek magukért, hiszen az étkek és az elegáns kiszolgálás kivételes volt. A süteményeket, mint mindég a Virág Cukrászda és Kávéház kínálatából kerültek ki. A borozónál a Balaton Felvidék és Somló Borvidékről borkülönlegességeket kóstolhattak a vendégek Pápai Róbert kínálásával. Az est folyamán a Szivarszoba és a Koktél bár is várta a vendégeket. A fotósarokról és CheerBOX-ról Antalóczy Tibor és csapata gondoskodott. A talpalávaló, amiről a Party Art’s OK zenekar gondoskodott igazán jó hangulatú volt, melyet misem bizonyított, mint a hatalmas táncolni akarás. A táncparketten igazán frenetikus hangulat alakult ki, szinte felfordult a TIK.


A SZELC a nématombolával is sikert aratott, mert az idei évben rekord mennyiségű, 54 tombola várta gazdáját, több mint 2 millió Ft értékben. A tombola főnyereménye a Medipredikt Kft felajánlása, egy 300 ezer Forint értékű egészségügyi utalvány volt. A hajnali büfévacsorát, melyet a Sport & Life Party Service csapata szolgálta fel A bál támogatói voltak: C-Mobil Kft., La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad, Lombard-Invest Kft.,Naturtex Kft.,Printker Office Land Zrt.,Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.,Szegedi Sport és Fürdők Kft.,Szegedi Víziközmű Működtető és Fejlesztő Zrt.,Szegedi Vízmű Zrt.,Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.



Köszönjük a vendégeknek, szponzoroknak, akik igazán komoly támogatást nyújtottak a belépők és tombolák megvásárlásával, de köszönjük a SZELC rendezőinek is, hiszen ilyen színvonalas rendezvénnyel már régen találkozott a publikum.




A bálbon készült fotók és videók itt találhatók:

IMG_0964.jpg

IMG_0965.jpg

IMG_0980.jpg

IMG_1010.jpg

IMG_1041.jpg

IMG_1095.jpg

IMG_1128.jpg

IMG_1130.jpg

IMG_1138.jpg

IMG_1157.jpg

IMG_1159.jpg

IMG_1160.jpg

IMG_1163.jpg

IMG_1165.jpg

IMG_1170.jpg

IMG_1176.jpg

IMG_1181.jpg

IMG_1182.jpg

IMG_1186.jpg

IMG_1199.jpg

IMG_1200.jpg

IMG_1204.jpg

IMG_1215.jpg

IMG_1217.jpg

IMG_1314.jpg

IMG_1411.jpg

IMG_1428.jpg

IMG_7703.jpg

IMG_7817.jpg

IMG_7821.jpg

IMG_7832.jpg

IMG_7844.jpg

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés