A pandémiás év konvenciója….

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége 2021. június 12-én, szombaton tartotta meg a 2020/2021-es évet lezáró konvenciót, melynek ezúttal a budapesti Hotel Tiliana adott otthont. A pandémiás helyzet ellenére – a nehéz körülmények ellenére-  sikeresnek mondható évet zárt a szövetség, 934 főre emelte a közösség taglétszámát. Keys Mária, a 2020/2021-es Lions év kormányzója sikerként jellemezte a konvenció munkáját is, amelyen összesen 130 fő vett részt. A konvención számos elismerés és oklevél került átadásra. Megtörtént a tisztújítás is.




Az új kormányzó: Dr. Fogarassy Csaba

Az új I. alkormányzó: Koncsik István

Az új  II. alkormányzó Hégely Péter




A konvenció legidősebb tagja, az 1923-ban született Bittere Mária (Pécsi Első Lions Club), a legfiatalabbak pedig a Cosmopolitan LC két tagja, Horváth Hanna és Keys Aisling voltak. A Szeged Első Lions Clubot Mihályi Géza, Németh István ,Pataki András és dr. Szeri István képviselték mint küldöttek. A szegedi küldöttek átnyújtották a Kormányzónak és az I. alkormányzónak a meghívást a SZELC 20. jubileumi ülésére, melyet július 02.-án rendeznek.





A  kormányzósági tagok szokás szerint fát ültettek. Boronkay Gusztáv Past Kormányzó bemutatta azt a filmet, melyet a klubok közös Jerusalema táncaiból készítettek. Ebben a blokkban a SZELC tagjai is szerepeltek.


Keys Mária leköszönő kormányzó megköszönte mindenkinek akik segítették a Kormányzóság és a klubok munkáját.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés