Újabb rendhagyó LIONS találkozó a SZELC-ben.

Talán már le sem kell írni, de a SZELC rendhagyó üléseivel színt visz a tagok és családtagjaik életébe. Történt ugyanis ,hogy az új elnök Nemesi Pál oroszlán és Gellért Ákos oroszlán megbeszélték, miszerint a nyári szünet előtti utolsó összejövetelt Gellért Ákos vajháti majorjában töltsük el július 04.-én, ahová természetesen a családtagok is meg voltak híva. Sajnos most a gyermekek-akik főleg szünidei szabadságukat töltötték- Bródy Márk kivételével nem képviseltették magukat, de ott voltak az asszonyok akik igazán vidám színt vittek a „morcos” férfi klub találkozójára.



Gellért oroszlán és felesége Mariann nagy szeretettel fogadták a több mit 30 fős kompániát, s bemutatták a gazdaság legfontosabb objektumait. A szürke marha gulya  és juh tenyészet megismerésén túl megismertük a gazdaság vágópontját,késztermékeit ,hűtő kamráit raktárait, de arra is lehetőségünk nyílt, hogy a Naturtex Kft. toll üzemének technológiáját megtekintsük.


Persze a gazdaság és az üzem megtekintése előtt, közben és a végén is lehetőségünk nyílt vendéglátónk jóvoltából néhány különleges gyümölcslét(pálinka) megkóstolni. Házigazdánk igazán ízletes vacsorával lepett meg bennünket, mert a szürke marha pörkölt mellet olyan báránysültekkel, palacsintával és egyéb finomságokkal vendégelt meg bennünket, hogy azóta is nyalogatjuk ujjainkat. A finom bodza és egyéb alkohol mentes italok mellett Kővári oroszlán válogatta borokat fogyasztottunk szerény mértékben.


Igazán jó hangulatban töltöttük el az estét, s elnökünk valamint Piller oroszlán arra is odafigyelt,hogy házigazdáinknak Mariann asszonynak és Gellért oroszlánnak illően megköszönjük a felejthetetlen estét. Távozóban mindenkiben megerősödött az az érzés, hogy az ilyen és ehhez hasonló családi rendezvényeket szorgalmaznunk érdemes, mert közösség nevelő és összekovácsoló ereje van. Köszönjük Gellérték!

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés