Lions zóna értekezlet Kecskeméten

2020. november 5-én, Kecskeméten tartották meg a Kelet-Magyarországi (V.) Lions klubok zóna értekezletüket. A találkozás Koncsik István II. alkormányzó munkahelyén, csodálatos dolgozó barát létesítményében volt. A megbeszélést megelőzően Koncsik István cégtulajdonos bemutatta a különleges ízléssel létrehozott létesítményt, majd a klubok képviselői ülést tartottak. A Szeged Első Lions Klubot/SZELC/ Dr. Bella Zsolt elnök és Dr. Szeri István alapító elnök/alelnök képviselte.


A Lions zónához tartozó klub elnökök valamennyien jelen voltak vagy online vagy személyes megjelenéssel. A személyes találkozó a legszigorúbb  a járványügyi előírások betartásával történt.


Kissné dr. Szabó-Kiss Mária, az V. zóna elnöke köszöntötte a résztvevőket és hitet tett amellett, hogy ez a közösség alkalmas arra, miszerint a pandémia okozta nehézségek ellenélre is végrehajtsa a közös programokat.


A zónatalálkozót megtisztelte Keys Mária kormányzó ,aki köszöntője után ismertette röviden kormányzói évének célkitűzéseit. Ezután  a klubok elnökei ismertették az eddig eltelt év jótékonysági cselekvéseit és jövőbeni akcióprogramjaikat. Külön kitértek azokra az új módszerekre ,amelyeket alkalmaznak a koronavírus járványhelyzet okán. Valamennyien hitet tettek az alapcélok megvalósítása mellett a diabetes betegek, vakok és gyengén látók, és a halmozottan hátrányos ,sérült emberek és közösségek  támogatására. Kitértek a tagmegtartásra, a tagfejlesztésre, szervezet fejlesztésre, és a Kormányzóság tagszervezeteinek bővítésére is. Egymástól tanulva a jó gyakorlatokat átvéve a klubok programjainak további fejlesztése mellet döntöttek a jelenlévő klub elnökök.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés