A 14. SZELC Jótékonysági bál

A Szeged Első Lions Club (SZELC) tagjai és vendégeik 14. alkalommal bizonyították, hogy érzékenyek a szegények és elesettek támogatása iránt. A SZELC által minden év február elején szervezett jótékonysági bál többedszerre bizonyította be ,hogy a szegedi báli szezon zászlós rendezvénye.

Közel 400-an vásárolták meg a báli belépőket melynek jó része az ún. jótékonysági kasszába ment. A Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központjában tartott társasági eseményen részt vettek a város virillis polgárain túl az Országos LIONS Kormányzóság, Egyetem  a Város ,vállalatok és intézmények vezetői is.

Az impozáns és igazán szórakoztató műsort a Szegedi Nemzeti Színház művészei adták, s ugyancsak Ők vállalták az est házigazda szerepét is. Prof. Varga Endre a SZELC soros elnöke plasztikusan beszélt a SZELC küldetéséről, s az eddig elvégzett munkáról, s köszönetét fejezte ki a belépőket megvásárló, s ezzel a karitatív célokhoz hozzájáruló szegedi polgároknak és gazdasági szervezeteknek. Megköszönte a SZELC tagjainak áldozatos munkáját és a LIONS kormányzóval karöltve elismeréseket adott át. Elismerésben részesült Németh István Past kormányzó, Nagy Sándor Lions Zóna elnök és Kővári Árpád a legaktívabb SZELC tag.

Az est talán legmagasztosabb részében pedig az elnök úr, a SZELC tagok jóváhagyásával több mint 3 millió forintot osztott ki a SZELC jótékonysági kasszájából.

Így támogatást kapott a Korábban Érkeztem Dél-alföldi Regionális Koraszülött Intenzív Osztályért Alapítvány, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány, a Szegedi Vadaspark s a LIONS megvalósítja a „SZÍVÜGY” projektjét miszerint számos defibrillátort helyez el  Szeged közforgalmi helyein, mellyel életeket lehet menteni.

Köszönjük Szeged,köszönjük SZELC tagok, most is bebizonyítottátok, hogy szépen élni ,hinni az emberekben s azok segítőszándékában csak a rászorultak támogatásával lehet!

Az est további képeit megtekintheti a http://www.delmagyar.hu/kepek/jotekonysagi_lions-bal_a_tik-ben/2036777/ melyet Scmidt Andrea fotóművész készített.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés