A legújabb rendhagyó LIONS ülés

Nem kérdés,hogy a mindenkori új soros elnök nagy tervekkel indul elnöki évének ellátásához. Így történt ez jelenleg regnáló elnökünk Dr.Bródy János esetében is.
A láncátadó ünnepségen már meghirdette programját, mely a tradíciók megtartása mellett szólt a megújulásról is.



A megújulás első lépései a legnehezebbek, főleg azért mert új szokások bevezetése volt a cél. Az elnök meghirdette szeptember 09,.re a családi napot, melyre elvárt minden tagot és családját, hogy egymást jobban megismerve,problémáinkat,törekvéseinket kibeszélve töltsünk el egy kellemes estét. Nos az elnöki hívás meghallgatásra ítéltetett s a Gellért Szabadidő Központban soha nem látott létszámban jelentek meg a klub tagjai, pártoló tagjai családtagjaik,és barátaik. Az idő is kegyes volt a rendezvényhez, mert talán az utolsó igazi nyári estén volt összejövetel. Az étkeket is tagok adták össze, így történt,hogy Vámosi Lukács oroszlán Lódi oroszlán hal adományából olyan bajai halászlét főzött a publikumnak, hogy mindenki megnyalta mind a tíz ujját ,még azok is akik valós szegedi halászlé sovinizmus okán általában ragaszkodnak saját hagyományaikhoz. Az igazi meglepetést Nagy István kincstárnok és családja okozta aki speciális barbecue sütőjük alkalmazásával olyan ízletes húsokat sütöttek ,melyekhez ritkán jutnak hozzá az egyszerű földi halandók.



Igazi gurman buli volt mert a köreteket,süteményeket,salátákat a tagi háztartásokból hozták nagy gondossággal előkészítve. Nos megkóstoltuk azért tagjaink saját előállítású pálinkáit is(ebben Gellért oroszlán verhetetlen volt),de Vámosi oroszlán által válogatott borok megerősítették is hozzájárultak a jókedvhez.



A beszélgetések a jövőről az elnöki hitvallás megerősítése sem maradtak el, s az éjszakába nyúló családi nap azzal a tudattal fejeződött be, hogy a szórakozás mellett jól kibeszéltük egymással a tennivalókat. Mert a célok megfogalmazása a tenni akarás megerősítése most sem maradt el: változatlanul a gyengék és elesettek, rászorultak támogatása a célja a SZELC-nek.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés