Békéscsaba Lions Club alapító tagjai letették az esküt a SZELC és a Kormányzóság közreműködésével

2018. november 16-án a  Szeged Első Lions Klub szponzorálásával létrejött a Békéscsaba Lions Club. A rendezvény szponzor klubjának képviselői, Prónay Gyula elnök, Németh István alapító alelnök volt kormányzó valamint Dr. Szeri István a SZELC alapító alelnökének és a Kormányzóság két tagja Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona  volt Kormányzó és Boronkay Gusztáv I. Alkormányzó előtt az új klub  tagjai ünnepélyes keretek között letették az esküt.


Az eskü szövegét Németh István mondta elő ,majd Békéscsaba polgármestere Szarvas Péter tett befogadó nyilatkozatot, miszerint Békéscsaba városa befogadja a karitatív szervezetet. Hitet tett amelett is, hogy  társadalmilag mennyire fontos a városnak egy ilyen jótékonysági szervezet és leendő munkája.


Köszöntő beszédeket Boronkay Gusztáv, (aki átadta az alapító oklevelet is) Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona és Prónay Gyula mondtak. A SZELC elnöke és alapító elnöke átadták a klubnak készített zászlót és harangot .A klub alapító elnökének dr. Bajusz Norbertet választották. Gratulálunk az új klubnak és kijelenthetjük, számíthatnak a SZELC és  tagjainak támogatására.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés