Csak a tenisz…

A hagyomány szó már kevés annak az évről évre megújuló Rotary-Lions teniszkupának amit az idén a Szentgyörgyi Rotary klub szervezett a szegedi oroszlánoknak és a szabadkai rotarystáknak. A szegedi Gellért szabadidőközpontban az időjárás felelős is együtt volt a szervezőkkel, mert igazi tenisz időt rendelt a napra. A szokásos létszámban mintegy 20-an jelentkeztek a klubok tagjai sorából a főszponzor (Hummel) Kocsis Györggyel kiegészítve.


A gyönyörűen felszitázott pólók felkerültek a versenyzőkre, s gondolták indul a verseny. Ám a főszervező Dervarics Attila másképpen gondolta.

Leültette a versenyzőket és ismertette a szabályokat. A versenyzők két csoportra oszlottak, mesterekre és szeniorokra majd csoportba sorolásuk kapcsán az öregek és fiatalok összesorsolásával megindult a verseny.


Miután senki sem vallotta be ,hogy nem érti a szabályokat , ezért magabiztosan kezdtek a csoportokban játszani a versenyzők, végül mégis kiderült, hogy egy csoportban nem értették meg pontosan a verseny lebonyolítási rendszerét, ezért „némi előnyt” szereztek maguknak egyes fiatalok. A pontszámok értékelés kapcsán el kellett döntenie a „versenybizottságnak”, hogy   diszkvalifikálnak vagy megbocsátanak a tévedésért.


Végül is a bölcsesség döntött, nem volt kizárás ezért a csoportmérkőzések után a keresztbejátszások letudását követően megkezdődhetett az elődöntő és a döntő. Komoly izgalmak után az új lebonyolítási rendszerben 3 szenior és 3 mester kapott díjat mindenki megelégedésére.



Szenior kategória:                                                Mester kategória:
I.                 Kocsis György                                    I.  Stesevic Arsenije
II.               Radulovic Dorde                               II. Dr. Bródy János
III.              Radulovic Misa                                 III. Matkovic Nikola


A díjkiosztást követően a vendéglátásé volt a szó. A verseny elérte célját, jó mulatság férfi munka volt.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés