Nem sikerült a vándorkupa végleges megszerzése,de azért büszkék vagyunk!

Balatonföldvár,június ,regatta és teniszverseny az országos Lions klubok tagjainál összetartozó szavak . Immár 6. alkalommal rendezte meg a Kormányzóság az országos vitorlás és teniszversenyt.



Első alkalommal nemzetközinek is minősítetten, hiszen képviseltették magukat Román és Szlovák barátaink is. 9 hajóegység csapott a habok közé amatőr és profi vitorlázó tudással. Mi szegediek jól szerepeltünk, hiszen a MEDIKÉMIA zászló alatt futó egységünk 3. helyet szerzett, de másik két egységünk is pontszerző helyen végzett.



A teniszezők  szokásos helyükre elvonulva egyéni és páros küzdelmekben mérették meg magukat. A vándorkupát már kétszer elhoztuk mert mind páros mind pedig egyéni versenyben győztünk, és őszintén reméltük- bár legjobb játékosunk Bohács Zsolt nem tudott részt venni- hogy most is sikerül legalább a párosban diadalmaskodnunk. Majdnem sikerült is hiszen csak egy hajszállal maradtunk le a győri Arabóna klubtól a pontversenyben. Bródy János és Mányi József szegedi oroszlánok párosban 2. helyen végeztek, Sonkodi Sándor barátunk pedig a 3. helyen végzett győri illetékességű partnerrel. Egyéniben Bródy oroszlán a 4. helyet szerezte meg, így a győri klub ha egy ponttal is ,de megelőzött bennünket.



Most Ők diadalmaskodtak,  egyenlőre nem sikerült a vándorkupa végleges megszerzése, de azért büszkék vagyunk játékosainkra.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés