Az adománygyűjtés nem csak az alkalomtól függ..

Borfesztivál Szeged 2017 május. Szeged Első Lions Klub egyik tagja azt ajánlja a rendezvény előtt, hogy gyűjtsünk adományt a fesztiválon is, ne csak a megszokott karácsonyi vásáron.


Vita, nem alkalmas a rendezvény , nem jó alkalom. Ide a borkóstoló emberek jönnek akik italra költik a pénzt nem karitatív célokra.

Még mások, igenis jó a helyszín, az adománygyűjtés nem csak az alkalomtól függ, hanem az adakozó emberek jó szándékától is.

Végül is a gyűjtést szorgalmazók győztek. A gyors döntés expressz munkát igényelt. Meghatároztuk a szervezetet kinek gyűjtünk és milyen célból?

Hol állítjuk fel a pavilont? Kik, és hogyan ,milyen beosztásban fognak dolgozni? Szervezzünk-e önkénteseket?

A csoda, hogy rövid idő alatt mindent megszerveztünk pavilont installációval köszönet érte a Szegedi Városkép és Piacigazgatóságnak.

Önkénteseket szerveztünk köszönet érte főszervezőnknek Dr. Gazsó Nikolettnek és az iskoláknak. Ságvári ,Radnóti, Fodor középiskolák tanulóinak és tanáraiknak.


Az eredmény csodálatos volt,csak a mi klubunk 527.140 Ft-ot gyűjtött. A Koraszülött Mentő Szolgálat Alapítvány akikkel együtt gyűjtöttünk 564.000 Ft.-ot és ha hozzávesszük a jótékonysági borárverés ellenértékét is munkák eredményeként közel 1.5 millió forintot gyűjtöttünk. A statisztika: 20 Lions tag teljesített szolgálatot és 4 pártoló tag. Mintegy 40 főleg középiskolás önkéntes dolgozott az akcióban , nagyon szorgalmasan.


Az átutalás az adománylevél ellenében megtörtént az Alapítvány javára.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés