Az oroszlánok elkötelezettek a vakok és gyengén látok iránt, segítenek a szemüveg vásárlásban is.

A Szegedi Védőnői Szolgálat ajánlása alapján Szeged Első Lions Club (SZELC) olyan gyermekek családjai számára adtak át szemészeti utalványokat akik szociális szempontok alapján rászorultak. A  21 gyermek akiknek szülei –remélhetőleg csak átmenetileg-   anyagi gondokkal küzdenek, s már a gyermek szemüveg megvásárlása is nagy megterhelést jelent nekik, őszinte örömmel fogadták a SZELC adományát.

A hazai családvédelem csúcsán álló védőnői szolgálat (akiknek nem lehet eléggé hálás a társadalom) elkötelezett munkatársai választották ki azokat a gyerekeket, akik családja számára nagy anyagi segítséget jelent a szemüvegutalvány. A SZELC a világmozgalom alap nemzetközi hagyományaihoz híven segíti a rászorultakat, különösen a vakokat és gyengén látókat. A családok 25 ezer forint értékben válthatják be az utalványokat, amelyhez még további gyermekkedvezmény is jár.

Az ünnepélyes átadást követően Szeged Első Lions Club soros elnöke  Kővári Árpád  bejelentette, hogy a védőnői szolgálat segítségével és jelölésével szociálisan hátrányos, rászoruló családoknak tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat juttatnak el a közeljövőben tagjaik adományozási akaratával.

Az esemény videó felvételét itt tekinthetik meg: 


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés