Karácsonyi szeretet szolgálat..

A Szeged Első Lions Klub (SZELC) újból "megmérette" magát jótékonyságból és szeretetből, miszerint megint üzemeltette a SZERETET KUCKÓT november utolsó péntekétől december 22.-ig. Az akció most is összefogás eredménye volt, hiszen a Csongrád Megyei Vöröskereszt Szervezet és a Rádió 88 segítsége nélkül a meghirdetett jótékonysági akció nem lehetett volna sikeres. A Rádió 88 szorgalmasan hirdette a nap minden órájában, hogy várjuk a szegedi Dóm téren felállított szeretet sátrunkban a szegedi polgárok önzetlen segítségét.


A szegedi polgárok pedig jöttek szorgalmasan és odaadóan. Hozták a meleg sálakat ,kesztyűket,sapkákat, de sok egyéb meleg ruházatot is a rászorultaknak. Bár most nem volt célunk a tisztasági eszközök és tartós élelmiszerek gyűjtése, ám a jószívű polgárok adakozó kedvét nem lehetett megállítani, de nem is akartuk. Sőt szeretetük jeléül sokan pénzbeli adományokat is dobtak közösségi kasszánkba. Köszönjük!




Mintegy 400 db csomag több száz kiló ruhaadomány és közel 100 ezer forint volt a gyűjtés eredménye ,melyet a Vöröskereszt osztott ki az adományozási, segélyezési csatornáin. Köszönjük a Vöröskereszt aktivistáinak a napi szolgálatot, Lions tagjainknak a hétvégi szolgálatot(mintegy 25 fő teljesített szolgálatot), s nem utolsó sorban köszönjük a szegedi középiskolák önkénteseinek és tanáraiknak valamint szervezőnknek Gazsó Nikolettnek az áldozatos munkájukat. Megmérettettünk tehát, s szerencsére nem találtattunk könnyűnek, s erre büszkék vagyunk!

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés