Családi nap a Szegedi vadasparkban a SZELC közreműködésével….

Családi nappal kedveskedett az egészségügyi dolgozóknak a Szegedi Vadaspark és a Szegedi Első Lions Club. A koronavírus járványban helyt állt dolgozóknak és családtagjaiknak a Szegedi Első Lions Club 500 db jegyet bocsátott ki. A rendezvénynek a Szegedi Vadaspark boldogan kínált helyszínt, ahol állatos érdekességekkel, a Bűnmegelőzési Központnak köszönhetően pedig változatos programokkal kedveskedtek a kilátogató családoknak. 2020 március óta embert próbáló időszakon van túl az ország. A legnagyobb teher, nem kérdés, hogy az egészségügyben dolgozókra hárult.


Nekik, és családjaiknak szervezett családi napot a közös összefogással a Szegedi Vadaspark és a Szegedi Első Lions Club, amely az egyik leghatékonyabb hazai jótékonysági szervezet, és minden fontos társadalmi ügy mellé odaáll. A koronavírus okozta krízis kimerítő hónapjai után szombaton ajándékokkal és érdekes programokkal várták a járványhelyzetben helyt állt vendégeiket a Szegedi Vadasparkban, ahol a Bűnmegelőzési Központtal közösen arra törekedtek, hogy egy valóban élvezetes programon vehessenek részt Szeged, Szentes, Hódmezővásárhely és Orosháza egészségügyi intézményeinek munkatársai.


Az egész napos rendezvényre játékos feladatokkal, látványetetésekkel, hüllősimogatással, az X-Treme tánciskola növendékeinek táncbemutatójával, értékes ajándékokkal és bátorságpróbával is készültek a kilátogatóknak, mert abban már mindenki egyet ért, hogy a vendégek a legbátrabbak közé tartoznak. Nem maradhatnak el az értékes ajándékok sem, amelyeket a program végén, 13 órakor sorsoltak ki az ázsiai elefántok háza előtti teraszon.


Az ajándékokat az R-Coop Zrt, a Kabay Patika ,a NOÉ Egészségközpont valamint a Proko Travel utazási iroda ajánlották fel. A Szegedi Vadaspark híres a természet védelmére tett erőfeszítéseiről, joggal tekinthetjük a fajok menedékének, és kiemelt hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra való nevelésre. Ezeket a törekvéseinket a koronavírus okozta járványhelyzet még jobban felerősítette, és a Lions Clubbal valamint a Bűnmegelőzési Központtal közös programjuk bizonyította, hogy mint a járványhelyzet esetében, a legnagyobb siker a közös összefogás erejében rejlik.


Lions mozgalom ma 206 országban van jelen, 46 000 klubban mintegy 1,35 millió tagja van, és a világ legnagyobb klub alapon szerveződő jószolgálati szervezete.


Tevékenységükkel abszolút rászolgáltak arra, amit jelszavuknak választottak: „Szolgálunk”. A Szeged Első Lions Clubot 27 orvos és üzletember alapította 2001 június 16.-án mely most 20 éves. Jótékonysági tevékenységükkel több mint 200 mill. Ft.-ot adományoztak arra rászorult halmozottan sérül gyermekeket nevelő intézményeknek, családoknak.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés