Elnöki köszöntő

Tisztelt Állampolgárok, kedves Oroszlánok!

Kővári Árpád vagyok, az Első Szegedi Lions Club soros elnöke. E minőségemben  köszöntök minden magyar állampolgárt és Lions tagot, régit és újat egyaránt. Engedjétek meg, hogy néhány gondolatban elmondjam, miként szeretném alakítani a következő egy évben a Szegedi Első Lions Club életét, munkáját, mindannyiunk és az általunk támogatottak megelégedésére.

Eredeti céljainkat nem feledve a 2017-es és 2018-as években új működési formában szeretném, ha dolgoznánk. Elnökségünk, amely az Elnök, Alelnök, Titkár, Kincstárnok, Előző Elnök összetételű, a havi első szerdai ülés előtt rögzítik annak napirendjét. Az első szeptemberi ülésünkre előterjeszti a támogatásra javasoltak listáját a támogatási összegekkel és javaslatot tesz a bevételeink alakítására. Találni fogunk olyan állandó helyet, ahol méltó körülményben tudunk beszélni mindarról, aminek érdekében vállaltuk a Lions tagságot, ahol  elhelyezhetjük relikviáinkat, őrzésre és látásra egyaránt. Többször beszéltünk arról, hogy a fiatalság erőt és új ötletet hoz életünkbe, ezért olyan értékes fiatalok felvételére kerül sor, akik civil pályájukon bizonyítottak, így érdemesek a Lions Klub tagságra is. Szeretnénk  a szegedi klub taglétszámát az első helyre emelni az Lions Klubok Magyarországi Mozgalmában! Kulturális missziónkat is teljesítjük, koncerttel, gyermeknapi műsorral, örömet hozunk a város életébe, amikor megrendezzük a bálok bálját 2018-ban is.

Szeretnénk több olyan rendezvényt is megszervezni, akár helyben, akár utazással, ami a tagsági ismerkedését – személyi, foglalkozásbeli – segítik elő!

Nemes cél érdekében jött létre a Lions Klub hálózat, ami immáron az egész világon segíti a rászorulókat. Politikával terhelt világunkban  ezzel a szándékkal működünk mi is, az adni tudás képességével és lehetőségével, amihez kérem és várom minden karitatív érzelmű állampolgár társam, klubtársam értő segítségét és közreműködését.

Vezéreljen bennünket, hogy a “Rászorultak mindig velünk vannak,és segítségünknek csak képességünk végessége szab gátat”.


Kővári Árpád

soros elnök

 

Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu