A Szeged Első Lions Klub törekvései…

A Szeged Első Lions Club (SZELC) tevékenységét március 11.-e óta a koronavírussal kapcsolatos védekezés kötötte le.

A SZELC  eddig a klubtagok és családtagjaik felajánlásaiból és az interneten meghirdetett adománygyűjtésekből összesen 3 620 000 Ft adományt kapott.

Eddig beszereztek egy lélegeztető készüléket magánszemély segítségével, 750 mosható szájmaszkot, 250 FFP2-es maszkot, 6 db speciális arcmaszkot a Szegedi Tudományegyetem klinikai infektológusai részére adományoztak. Folyamatban van további 6 db speciális arcmaszk beszerzése az infektológusok,  és 2 db LH-160-6G ózongenerátor - ózonos fertőtlenítő készülék beszerzése a szegedi mentőszolgálat részére.


További információt az eredményekről az alábbi linken találhattok:

https://www.facebook.com/notes/szeged-els%C5%91-lions-club/eredm%C3%A9nyek-kek-program/1092967524392648/ 
                                                                                                                                                             

A SZELC következő akciója a szegedi kultúra támogatást célozza.

A Szegedi Nemzeti Színház komoly anyagi bajba került a kialakult járványügyi helyzet miatt, ahogyan  a SZELC tervezett előadása a „Pál Utcai Fiúk” májusra tervezett előadása elmarad, úgy  sok más előadást sem lehet megtartani. A SZELC sok emlékezetes előadást rendezett a színházban, a Szegedi Nemzeti Színházzal mindég is kiemelkedően jó kapcsolatot ápoltak. SZELC és most a bajban szeretné segíteni őket. A Szent-Györgyi Albert Rotary Clubbal közösen indított egy akciót, melynek bevételeit a Szegedi Nemzeti Színháznak ajánlják fel. Az akció a „Valahol Európában” musical köré épül, egy exkluzív online beszélgetős műsor is készítenek az alkotókkal, egykori és mai szereplőkkel. A műsort jegyvásárlás esetén lehet megnézni 2020.05.09-én.

Bővebb információ
: https://www.facebook.com/events/619153151970493/

A jegyértékesítés mellett adománygyűjtést is indít a SZELC.. Arra biztatatunk minden jó szándékú támogatót, hogy minél többen vásároljanak. belépőjegyeket (https://tixa.hu/valahol-europaban-szegeden)

Tájékoztatjuk a SZELC támogatót,szimpatizánsait,hogy amennyiben az alapjegy áránál nagyobb összeggel akarja a Színházat támogatni, Őt kérjük hogy ne jegyet vásároljon, hanem adományt utaljon a SZELC-nek (számlaszám: 10402805-28021359-00000000 ) A SZELC vállalja, hogy a teljes összeget átutalja a színháznak  és a SZELC küld neki  tiszteletjegyet, amivel a műsort meg tudja nézni. Az adománynál a közlemény rovatba a SZINHAZ szót kérik beírni a pontos név és e-mail cím megjelölésével. A nagy bajban egy kis öröm ,hogy a SZELC Facebook oldala  és honlapja nagy felkeresési növekedésen ment keresztül az elmúlt hónapban, talán azért is mert értékelik az állampolgárok a klub erőfeszítéseit.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés