Húsvét a remény és feltámadás ünnepe..

Kedves tagok és támogatóink!

Különleges Húsvéti Ünnepekre készülünk, hiszen a koronavírus járvány  megakadályozza a távolabb élő családtagok és barátok meghitt együttlétét.


A feltámadás, újjászületés, a kitartás és a célok fel nem adásának ünnepe is. Most azonban  különleges jelentőséggel  bír! Szerencsére a történelem során a háborúk és korábbi járványok ritkán kényszerítették az emberiséget ilyen kitartásra, fegyelemre,így nem sokszor  volt szükség olyan küzdelemre ,hitre,  és szeretetre, mint  napjainkban. A Húsvét persze mégiscsak egy életigenlő ünnep, így ha csak szűk körben is , a szakrális emlékezeten túl, gondoljunk azokra a szeretteinkre is akik már nem lehetnek közöttünk. Az elmaradhatatlan sonka, tojás, kalács is az asztalokra kerül, és az elcsendesedés óráiban marad időnk gondolataink rendezésére és nem mellékesen egy „új élet” a járvány utáni időszak tervezésére.



Külön köszönet illeti azokat a hősöket akik a gyógyítás, a vírus elleni küzdelem front vonalában dolgoznak és nap mint nap veszélyeztetik egészségüket munkájuk során. A haza orvosai,egészségügyi dolgozói, szociális munkásai ,de más különösen a közszolgáltatásban dolgozó polgártársaink heroikus küzdelmet folytatnak a láthatatlan ellenséggel szemben. Mi azzal tudjuk segíteni küzdelmüket , hogy betartjuk azokat a protokollokat amit elvárnak tőlünk és adományainkkal ,háttérmunkáinkkal megteszünk mindent a hatékony védekezés érdekében.

Kellemes  Húsvéti Ünnepeket kívánunk  valamennyi tagunknak,pártolóinknak és támogatóinknak.



Dr. Szeri István alapító elnök                                                    Mihályi Géza elnök

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés