A SZELC és a Naturtex Kft. adománya az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak…

A Szeged Első Lions Klub és a Naturtex Kft. adományával (Dr. Gellért Ákos SZELC alapító tag, egyben a Kft. tulajdonosa is) ágyneműkkel támogatta az Alapítványt amely több mint 21 éve támogatja a daganatos betegséggel küzdő gyermekeket. Az Alapítvány munkájára többek között az is jellemző ,hogy az utóbbi tíz évben a SE. II. sz. Gyermekklinikájának, a Szegedi és Pécsi Gyermekklinika onkológiai osztályait közel 400 millió forint értékű orvosi műszerrel, és egyéb , szolgáltatásokkal támogatta.


A gyermek betegek és családjuk életminőségét mama-lakás fenntartásával, gyermekbeteg szállítással, tájékoztató kiadványokkal, tárgyi adományokkal, szabadidős és rehabilitációs programokkal is segítik. A Kiskőrösi Rehabilitációs Házukban nem csak a beteg gyermekeknek, hanem családjuknak, és klinikák onkológiai osztályok dolgozóinak is biztosítanak lehetőséget a kikapcsolódásra.


A szegedi klinikán kezelt gyermekeket Dr. Bartyik Katalin professzor asszonnyal együttműködve 10 éve viszik Moszkvába a Győztesek Versenyére. Számos közös projektet szerveztek az ország Lions Klubjaival is. Legjelentősebb projektjük a mama-lakás létrehozása és fenntartása, ahol otthont biztosítanak azoknak az édesanyáknak, akik a Budapesten kezelt gyermekük mellett szeretnének maradni. A mama lakás  felújítását több vállalkozás támogatta. Most a lakás felszerelésén dolgoznak.


A Naturtex Kft. termékei 10 garnitúra (ágynemű, párna, paplan stb.) a Szeged Első Lions Klub közvetítésével jutott el az Alapítványhoz. A garnitúrákat Heizler Tamás SZELC titkár adta át Dr. Bakó Katalin Kurátornak és munkatársainak. Köszönet az adományért Dr. Gellért Ákosnak, a Naturtex Kft. tulajdonosainak, és dolgozóinak.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés