LIONS KONVENCIÓ GÖDÖLLŐN

Gödöllőn tartotta a 2022. évi konvencióját a LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége. A kétnapos rendezvényen a szervezet többek között egyeztette a következő időszak feladatait.

Az ünnepélyes megnyitón Dr. Fogarassy Csaba, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének leköszönő kormányzója, majd dr. Gémesi György polgármester köszöntötték az eseményt.

A rendezvényen gyertyagyújtással emlékeztek meg a LIONS Club elhunyt tagjairól.

A rendezvény keretében tisztségviselőket választottak és elismeréseket adtak át.


A Szeged Első Lions Clubot Pataki András alelnök és Dr. Szeri István elnök képviselték mint küldöttek.

Az új kormányzó Koncsik István lett, aki a következőkben ismerteti programját:

Kedves Barátaim!

Sok szeretettel köszöntelek benneteket a 2022-2023-as Lions évben, köszönöm, hogy bizalmat szavaztatok nekem és kormányzói programomnak a gödöllői Konvención! Aki már ismer engem, tudja, hogy feladataimat mindig nagy szorgalommal és maximális hozzáállással, kitartással végzem, igyekszem mindezt kamatoztatni kormányzóságom alatt is mindent megtéve azért, hogy a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének élén is segítsem a közösség életét és a jószolgálat jegyében sikeres Lions évünk legyen!

Az új év már el is indult: július első hétvégéjén, egy kétnapos, jó hangulatú rendezvény keretein belül alakult meg Sukorón az új kabinet, ahol a megválasztott zóna, illetve régió elnökök, továbbá a témafelelősök megkapták megbízóleveleiket, munkájukhoz ezúton is sok sikert kívánok!

Ajánlom figyelmetekbe a Konvención már ismertetett és elfogadott kormányzói programtervezetet is, melynek folyamatosan bővülő listáját az alábbi linken is követhetitek:

https://www.lions.hu/kormanyzoi-naptar

A négy kabinetülés (2022. szeptember 2., 2022. november 5., 2023. február 18., 2023. április 15.), a kormányzói bál (2023. február 4.) és a konvenció (2023. május 20-21.) mellett tervezetten lesz rendkívüli kabinetülés (2022. október 1.), köztes konvenció (2022. december 9-10.), országos lions nap (2023. április 29.), valamint két csapatépítő képzés hétvége (2022. szeptember 10-11., 2023. május 6-7.) is.

Kormányzói évem során kiemelt figyelmet szeretnék szentelni a klubokra, hiszem, hogy feladatom a személyes jelenlét biztosítása, melynek során át tudjuk beszélni a terveket és az esetlegesen felmerülő nehézségeket is. A közelmúltban már több klubhoz jutottam el, a látogatásokról készült beszámolókat a hírlevél alján találjátok.

Az idei évtől új főállású munkatárs is segíti a szövetség munkáját Ragula Dalma személyében, aki a kabinet kincstárnoki feladatai mellett a Wanatka Központ irodavezetője is lett. Dalma a Digital Lions Club tagja, munkája is a Lions közösség összetartását hivatott segíteni, keressétek bizalommal elérhetőségein (06-30-5915930, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).

Szeretném a klubok figyelmébe ajánlani, hogy a CSR (Corporate Social Responsibility) programok részeként támogatások is érkeznek, melyek a klubok között kerülnek majd szétosztásra. Ezek részleteiről is folyamatosan küldünk majd tájékoztatást!

Szintén fontos újdonság a hazai tagdíjak kapcsán, hogy a 65 év felettiek részére 50%-os kedvezményt biztosít a szövetség, ezáltal is szeretnénk elismerni a jelzett korhatár feletti tagjaink közösségben végzett munkáját, a hasonló korú, új belépő tagok számára pedig szintén segítség lehet a kedvezmény.


"Tiszteld a múltat, hogy érthesd a jelent, és munkálkodhass a jövőn."



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés