Színház, színház, színház avagy a nő illata…..

Aki Al Pacino híres filmjének színházi adaptációjára  gondol téved. A műsort László Boldizsár méltán tiszteletbeli szegedinek számító operaénekes találta ki úgy hogy konkrét elképzelése volt arról, kivel akar párban fellépni azaz mely nőnek szeretné az illatát érezni amikor énekel.



Schell Judit színművészt persze nem elsősorban dalos,műfajban előadott teljesítményei miatt szeretjük- hiszen ilyen kevés volt neki- hanem az újkori magyar filmszerepeiért és természetesen drámai alakításaiért amit elsősorban a budapesti színházakban adott elő.

Boldizsár aki a könnyű műfajban is kipróbálta magát már paksi iskolás korában mint rock zenész ,majd a Cotton Club Singers  vezetőjeként, időben pártolt vissza az opera világába, ahol gyönyörű tenor hangjával gyors karriert futott be a színpadon. Ehhez Szeged  színháza komoly segítséget nyújtott a művésznek. Ő pedig élt a lehetőséggel és gyorsan halad az opera karrier útján. Kevesen tudják róla, hogy közel 20 hanglemezen szerepel és opera teljesítményei (szerepei) már a határon túli országokban is elismertek.



Ám itt mégis a nőről és annak illatáról volt szó:  Boldizsár aki hihetetlen alázattal énekelt „alá” Juditnak , s ezzel hangsúlyozottan mindketten hihetetlen  közönségsikert arattak. Judit rendkívül bájos nőként a középkorosztály alsó határán, megdobogtatta még a fiatal férfiak szívét is,s nem csak jelenségével,hanem azzal a mozgáskultúrával is amit a produkcióban bemutatott. Boldizsár pedig gyönyörű tenorjával ugyanolyan magabiztossággal énekelt rockot mint rumbát, vagy tangót. Ne feledkezzünk meg a profi kísérő együttesről sem, nagyon jó teljesítményt mutattak be, Frenki Látó hegedűs pedig akármit csinál siker,hisz Ő SZÖGEDI.

A produkciót  Szegedi Nemzeti Színház valamint a Szeged Első Lions Klub közös szervezésében jegyezték. Az est bevételét- Kővári Árpád elnök bejelentése szerint- pedig a GEMMA Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola, Általános Iskola és Készségfejlesztő Iskola részére ajánlotta fel a Szeged Első Lions Klub. Köszönjük oroszlánok köszönjük Szeged.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés