A szegedi oroszlánok jótékonysági munkája önzetlen és határtalan…

Ha szegedi Borfesztivál, akkor a város apraja nagyja ott van, és ha nem  a borokat kóstolgatja a színes kulturális rendezvényeken vesz részt.


A mostani különösen fontos volt hiszen a város „Szabad Királyi Város”-sá nyilvánításának 300.-ik évfordulójára esett, így a rendezvényszervezők élükön a Vásár és Piacigazgatósággal(nem mellesleg Németh István Oroszlántársunk a cég igazgatója) igazán kitettek magukért. A cikk írója talán soha nem látott ennyi kiállítót, árust, látogatót ,mint ebben az évben volt.




A Szeged Első Lions Klub  Elnöke Prónay Gyula sikeresnek ítélte a Klub jótékonysági akcióját amit az idén is a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvánnyal együtt végeztek és a borárveréssel együttesen több mint 1 millió Ft.-ot gyűjtöttek. Adománylevél kíséretében a napokban adja át a klub vezetése az adományt az alapítványnak.



Elnök úr külön köszönetet mondott a gyűjtésben aktívan részt vevőknek, kiemelve  Gyuris László oroszlán mester-cukrászt aki saját költségén biztosította az ízletes süteményeket. Sikeres volt  szüleiket kísérő gyerekeknél  a SZELC, hiszen a héliummal töltött luftballonok számtalanul fogytak. A legsikeresebb talán az arcfestő művész tevékenysége volt ,aki  a SZELC felkérésére kimaszkírozta egyes mese figurákra a vállalkozó gyermekeket. Különös színfoltja volt a SZELC pavilonnak az idén -  több napon át- látható utcazenész és tűzvarázs produkciók is, igazolva azt, hogy a siker nem csak a jó szándékon, hanem a profi szervezésen is múlik.



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés