Szeretet csomagjai az ünnepekre a Szeged Első Lions Klubtól…

A klub több éves hagyománya, hogy a karácsonyi és újévi ünnepekre élelmiszer és vegyi árú csomagokat ajándékoz 25 rászorult családnak. Így történt ez most is, és közel 1 millió Ft. összegben tagjaink és támogatóink adományozásából 25 db. egyenként mintegy 40 kg.-os csomagot szállítottak ki a szegedi oroszlánok a megadott címekre. A rászorult családokat a Szegedi Védőnőszolgálat választotta ki ,melyért ezúton is köszönetet mondanak az oroszlánok mind az adományozóknak mind pedig  Baloghné Fűrész Veronikának és munkatársainak. Ami a 25 csomagba már nem fért bele Dr. Bella Zsolt klubelnök a Csongrád Megyei Vakok Otthonának adományozta ,mely jórészt vitamin készítményekből állt ,hiszen a koronavírus fertőzés megelőzésére jól feltudják használni a gondozottaknál. A csomagokat Kecskés Marianna részlegvezető és Molnár Rozália mb. vezető ápoló vette át.


A Szeged Első Lions Klub/SZELC/ az idén egy új kezdeményezéssel is jelentkezett,, tagjaik felajánlásából további 25 rászorult családot támogattak informatikai eszközökkel és háztartási gépekkel. A rászorultsági névsort szintén a szegedi védőnők bocsátották a SZELC részére. Az összegyűjtésben és a kiszállításban Deák György egyéni fuvarozó segített önzetlenül, hiszen mind a rakodást mind pedig a fuvarozást térítésmentesen végezte társadalmi felelősségvállalását bizonyítva ezzel. A SZELC vezetősége ez úton is köszöni tagjaiknak, pártoló tagjaiknak, tagjelöltjeiknek , de különösen  külső támogatóiknak az adományozást, akik közül szeretnék kiemelni:


a Szegedi Védőnő Szolgálatot, Deák Györgyöt, Szabó Katalint, Ignácz Ferencet, Farkas Angélát, Herczegé Szilágyi Magdolnát, Elekes Attilát ,Pálmai Antalt,Plazma Pontot Szegedről,  MyWay Travel Utazási Irodát,  Szegedi Paprika Zrt.-t, Goodwill Pharma Kft.-t, RotaPack Zrt.-t, Szegedi Városkép és Piac Kft.-t, Makói Malom Kft.-t, Innovariant Kft.-t. a Szegedi Védőnő Szolgálatot, Deák Györgyöt, Szabó Katalint, Ignácz Ferencet, Farkas Angélát, Herczegé Szilágyi Magdolnát, Elekes Attilát ,Pálmai Antalt,Plazma Pontot Szegedről,  MyWay Travel Utazási Irodát,  Szegedi Paprika Zrt.-t, Goodwill Pharma Kft.-t, RotaPack Zrt.-t, Szegedi Városkép és Piac Kft.-t, Makói Malom Kft.-t, Innovariant Kft.-t.



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés