Országos regatta és tenisz verseny,de a rossz idő közbeszólt…

A szokásos, általában  nagysikerű Lions Regattát és teniszversenyt idén június 8-9-10-én rendezte meg az országos Kormányzóság.


Azt lehet gondolni, hogy a szervezők sejtették, az időjárás közbevetését mert a szokásos  vitorlás verseny és , teniszverseny mellett tudásalapú kvízjátékot is szerveztek.

Azt remélték ugyanis ,hogy a vitorlázók a széllel, a teniszezők pedig egymással küzdenek egyéni és páros mérkőzéseken.

A parton és teniszpályán kívül maradottaknak tehát  csapat kvízjátékot szerveztek nagy sikerrel, mert a rekeszizmok izomláza biztos volt a sok tréfás feladat és kérdés valamint a válaszok okán.


Sajnos a szegedi klub nem készült erre a versenyágra ők a teniszben valamint a vitorlázásban szerettek volna jeleskedni. Teniszcsapatuk a legnépesebb volt.

Nos az időjárás nem engedte meg, hogy a hajók kimenjenek a kikötőből a tenisz mérkőzések pedig a párosok csoportmérkőzései végén félbeszakadt. Az egyénihez hozzá sem tudtak kezdeni a versenyzők. Így maradt a búcsú buli s a finom vacsora ,amit mint korábban most is Pipicz Zoltán szegedi mesterszakács  celebrált óriási sikerrel. A zene pedig mint tudjuk örök s a nosztalgia diszkó megdobogtatta a szíveket nem is beszélve arról ,hogy a lábakat is megdolgoztatta. Persze nem csak a versenyek és a buli voltak a fontosak, hanem azok a személyes találkozások is ,melyek létrejöttek az ország különböző településeiről érkező oroszlánok között.


Ami pedig a vigasztalást illeti a Budaörs Lions Klub máris megígérte, hogy városukban szeptember 29.-én teniszfesztivált rendeznek, s már most meghívtak valamennyi teniszező oroszlánt. Ám az oroszlánok a jótékonyságra is gondoltak,megrendezett tombolajátékuk bevétele tovább növelte a LIONS Kormányzóság jótékonysági kasszáját.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés