Új klubtagokat avattak a Szeged Első Lions Klubban.

Bensőséges ünnepség keretén belül avatták a klub rendes tagjainak Bella Árpádot Engi Gábort, dr. Modok Szabolcsot és dr. Szepes Zoltánt. A  harmincas- negyvenes  éveiben járó fiatalemberek tagjelöltként kezdték a klubban működésüket, s alig egy év alatt bebizonyították karitatív érzelmükkel ,szorgalmas munkájukkal, méltóak arra, hogy a SZELC rendes tagjai legyenek.


A négy klubtag már tagjelölt korukban is olyan érdemeket szereztek, hogy erős volt az  a vélemény a klub tagjaiban, miszerint ne várjuk meg az egy évet,már korábban tiszteljük meg őket a rendes tagsággal.

Végül is a klub alapszabálya szerint 2018. februári klub ülésen ajánlották fel a három tagnak a rendes tagságot.


A jelöltek ünnepélyes fogadalom tétele előtt a Magyar és Lions himnuszok elhangzása után, a klub zászlaja előtt a tagok jelenlétében, az esküt - a klub hagyományaihoz híven-  Németh István volt kormányzó, SZELC tag olvasta fel ,s a klub elnök Kővári Árpád kérdésére, miszerint elfogadják-e a tagságot mindhárman elkötelezetten kinyilvánították, hogy a Szeged Első Lions Klub (SZELC) rendes tagjai kívánnak lenni.


  A Lions jelvények feltűzése után a Lions Klub taggyűlése a rendes tagsággá válásukat tartózkodás és ellenszavazat nélkül, egyhangúlag megszavazta. További aktív és szorgalmas munkát kívánunk új rendes tagjainknak!

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés