2016-os Láncátadás

Bizony megint eltelt egy év, és a szegedi oroszlánoknál elnökváltás történt. Történt,hogy Novák Gyula barátunkból Past  President lett, és Bródy János Elec President pedig előrelépett elnökké.



Ám nem marad alelnök nélkül, mert a klub tagsága Kővári Árpádot választotta erre a tisztségre. A jó hangulatú mini juniálison ahol a láncátadó aktus megtörtént, ott voltak a tagokon kívül a barátok és hozzátartozók is.



A Himnuszok eléneklése után a leköszönő elnök értékelte az évet, egy kiemelés az értékelésből : közel 6 millió  forintot adományozott a klub rászorultaknak Novák Gyula elnöki évében.




Az elnök nem mulasztotta el megköszönni valamennyi tagnak és pártoló tagnak az odaadó munkájukat, s a legaktívabbaknak elismerést is átadott. Így elismerést kaptak, Bródy János, Nagy István,Kővári Árpád  ,Prónay Gyula és Szeri István.



A lánc nyakba akasztása után már az új elnöké volt a szó, aki a klub egyik legfiatalabb tagja. Kiemelte a jövő feladatai között a tagépítési feladatokat a hagyományok ápolását, de beszélt a tervezett reformok bevezetéséről is. A hivatalos ceremónia után a barátkozásról és szórakozásról szólt az este.



A zenét hagyományosan a Péter Pán együttes szolgáltatta nagyszerű színvonalon, a jóízű étkeket a Sport and Life készítette és tálalta fel, a nagyszerű party helyet pedig Gellért Ákos biztosította a klubnak. Ne feledkezzünk meg persze a főszervezőről sem, Vámosi Lukácsról aki ellentmondást nem tűrően intézte a dolgát.


Nagyszerű este volt, nagyszerű évvel mögöttünk, reméljük így lesz ez a következőkben is.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés