Beszámoló a 2014/2015 LIONS évben végzett munkáról

2014 júniusában a klubtagság megtisztelt a bizalmával és Elnöknek választott, a megbízatásom a Láncátadó ünnepséggel vette kezdetét. Az elnöki megbízatásom alatt az alábbi jószolgálati munkát, és közösség építési feladatokat végezte a tagság. Klub találkozót szerveztünk 2014 júliusban a NATURTEX Kft telephelyére családi rendezvény keretében, szabadtéri környezetben, mely nagyon jó hangulatban telt el.

Részt vettünk a szeptemberben a Halfesztiválon, közös szervezésben és rendezésben a ROTARY klubbal. Baráti légkörben tovább fejlesztettük kapcsolatainkat, illetve a LIONS értékek szélesebb körű megismertetése volt a cél. Klubtagjaink részt vettek LIONS-ROTARY Tenisz tornán, és hagyományoknak megfelelően jól szerepeltünk.

Novemberben szerveztük meg a Zséda jótékonysági koncertet a Szegedi Nemzeti Színházba. Advent idején Koraszülött mentőkkel közösen szerveztünk gyűjtést, forralt bor kiszolgálással, tagjaink aktív közreműködésével.

Az Újévi koncertet egy szegedi fiatal szerző Iván Sára operettjével, „Ez történt Bécsben” című előadással rendeztük meg a Szegedi Nemzeti Színház művészei, valamint vendégművészek fellépésével. 2015 februárban a hagyományosan a TIK-ben megrendezésre került „A BÁL”. Ezen az ünnepi alkalommal adtuk át a jószolgálati munkánk eredményét a támogatásokat.

A báli rendezvény bevételeit is figyelembe véve négymillió hétszázezer forint adomány gyűjtöttünk ebben a jószolgálati időszakban. A záró klub ülésünket a Móra Ferenc múzeumban tartottuk, ahol megállapodtunk a jövőbeni együttműködés lehetőségeiről. Láncátadó ünnepségünket a Gellért Szabadidő Központban, júniusban tartottuk. Köszönöm valamennyi klubtagunk önzetlen munkáját, valamint támogatóink segítségét és anyagi támogatásukat.

Tisztelettel: Nemesi Pál

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés