A 2013-as szegedi Lions jótékonysági bál bevételéből 2 millió Ft. a rászorultaknak.

A Szeged Első Lions Klub immár 12. alkalommal rendezte meg szokásos jótékonysági bálját a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központjában(TIK).

A mintegy 300 vendég most is bizonyította, hogy Szeged mértékadó értelmisége és üzleti köre szociálisan érzékeny emberekből áll, akik áldoznak a nehézsorsú társaik megsegítéséért. A bált sok ismert személyen túl megtisztelte a Magyarországi Lions Klubok Kormányzója, a Szegedi Egyetem Rektora , több Dékánja és Professzora is. Háló Pál soros elnök igazán szívhez szóló beszédében kiemelte a „Lionizmus” alapvető üzenetét mely szerint nem lehet szebb emberi küldetés mint segíteni az elesetteknek és  nehéz sorsú embertársainknak.

Az adományt átvevő szervezetek Csongrád megyei Vakok Otthona és az SZKTTE Gyermekek Átmeneti Otthona vezetői méltatták a Klub önzetlenségét, s biztosították arról, hogy adományukat a leggondosabban használják fel. Nem könnyű a mai világban 2 millió forintot úgy összegyűjteni egyetlen rendezvény alkalmával, ahol a bál körülményeinek is méltónak kell lennie a rendezvényhez. Nos ez most maradéktalanul teljesült, a TIK ünnepi köntöst öltött köszönet ezért a felkészült berendezőknek és dekorosoknak.

A talpalávalót igazán rutinos báli zenészek szolgáltatták, de talán ennél is fontosabb volt a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakácsválogatott étkeinek pazarsága és a szomszédos országok magyar kisebbségi területeken élő borászainak igazán fantasztikus borainak kóstolgatása. A báli közönség a jó szórakozás mellet akként térhetett nyugovóra hajnal felé, hogy ma is megcselekedték azt amit LIONS esküjükben vállaltak. A Klub köszönetet mond valamennyi báli közreműködőjének különösen az Alföldfest Kft.-nek a mindenre oda figyelő szervezésért. A képeket a Délmagyarország napi lap fotóművésze Frank Yvett készítette.

Jótékonysági bált rendezett a Lions

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés