Őrségváltás a Szeged Első Lions Club élén

Ünnepélyes láncátadásra került sor pénteken a Gellért Szabadidőközpontban, ahol Heizler Tamás leköszönő elnök adta át a tisztséggel járó "aranyláncot" alelnökének Kővári Árpádnak. A sportvezető egy évig lesz a klub élén.

Bővebben...

 

Új elnöke van a Szeged Első Lions Clubnak

Ismét véget ért egy év, így a Szeged Első Lions Clubnál tisztújításra került sor. A leköszönő Dr. Piller Gábor elnököt Heizler Tamás tagtársa és eddigi alelnök váltotta a megtisztelő pozícióban. Az oroszlánok új vezetője egy évig elnököl majd.

Bővebben...

 

Megnyitotta kapuit a szeretetsátor

Délmagyar 2008.12.08

Szeged - A diabéteszes gyerekek töltötték meg szeretettel idén először a Délmagyarország, a Szeged Első Lions Club, az önkormányzat és a Rádió 88 által közösen felállított szeretetsátrat. Az első napon lapunk hívott vendégeket: a diabéteszes gyerekeknek adtunk ebédet. A Dugonics téri szeretetsátorban két hétig minden délben vendégség lesz.

Bővebben...

 

Gitárt ragadott a házigazda is a szeretetsátorban

Szeged - Karácsonyi dallamok és könnyűzenei klasszikusok zengték be szombat délben a Dugonics téren, a Délmagyarország, a Szeged Első Lions Club, a Rádió 88 és a város támogatásával felállított szeretetsátrat.

Bővebben...

 

A Szeged Első Lions Club sikere

A hétvégén került megrendezésre Balatonkenesén a XX Nemzeti Lions Konvenció, ahol a Szeged Első Lions Club elnyerte a Lions Clubs International Leo Lindblom kupáját és ezzel a 2008/2009 évben az Év Klubja elismerést.

Bővebben...

 

Sebestyén Márta a színházban

Szeged - A Szeged Első Lions Klub ismét jótékonysági koncertet szervez: Sebestyén Márta „Nyitva látám mennyeknek kapuját..." című műsorát láthatja a közönség hétfőn 19 órától a Szegedi Nemzeti Színházban.

Bővebben...

 

Németh Istvánt a Lions alkormányzójává választották

Délmagyarország (2009.05.20. 16:00)

Szeged - Két szegedi neves személyiség áll a két legnagyobb nemzetközi jótékonysági szervezet hazai szövetségének élén. Lakatos Jenő július 1-jén búcsúzik a Rotary International magyarországi körzeti kormányzójának tisztségétől, ugyanaznap viszont Németh István a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének második alkormányzója lesz.

Bővebben...

 

Lions: A hétvégén rendezték meg a bálak bálját

2009-ben ismét három kiemelten közhasznú alapítványt támogat 1-1 millió forinttal a Szeged Első Lions Club az egyetemmel közösen megrendezett Lions bál bevételéből. Szeged egyik legnívosabb estélyére immár 5. alkalommal került sor a TIK-ben.

Bővebben...

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés