A Szeged Első Lions Club sikere

A hétvégén került megrendezésre Balatonkenesén a XX Nemzeti Lions Konvenció, ahol a Szeged Első Lions Club elnyerte a Lions Clubs International Leo Lindblom kupáját és ezzel a 2008/2009 évben az Év Klubja elismerést.
A a XX. Nemzeti Lions Konvención a Szeged Első Lions Club tagságát Németh István, Lódi György és Heizler Tamás (elnök) képviselte.

A magyarországi Lions Clubbok kormányzója, Fésűs András kérésére pénteken az Agora keretében Németh István és Heizler Tamás tartott előadást a SZELC részéről. Előadásaikban a klubalapításról, a tagsági összetételről, valamint a rendezvényszervezésről és a Lions-munkáról beszéltek. Beszédeikben a SZELC által képviselt értékeket, célokat és alkalmazott módszereket állították középpontba.

Az előadások elismerő visszhangja után további elismerések érték a Szeged Első Lions Clubot. Az évi rendes választások lebonyolítása után Németh István lett a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének II. alkormányzója, ami azt jelenti, hogy két év múlva a magyarországi Lions Clubbok kormányzója lesz.

A választások után következő díjátadó ünnepség keretében érkezett, a hazai LIONS Szövetség legnagyobb kitüntetése, a Lions Clubs International Leo Lindblom kupa, melyet elnyerve a SZELC egyben a 2008/2009-es évben az Év Klubja lett.

A SZELC elnöke, Heizler Tamás csak ennyit mond minderről: 'Nagyon jó érzés volt Balatonkenesén szegedinek lenni.'

A SZELC szokásos évi Láncátadó ünnepségén készül megünnepelni sikereit, éppen akkor, amikor a jelenlegi vezetés, ahogy minden évben ilyenkor, átadja az elnöki láncot az új elnökségnek.

Forrás: www.szeged.hu

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés