2018. év Lions Clubja Magyarországon a SZELC

A Lions Klubok Szövetsége Kormányzósági döntés alapján 2018.-as év klubjának a Szeged Első Lions Klubot(SZELC) választotta.

A klub 17 éves fennállása óta másodszor nyerte el ezt a rangos elismerést. Közel 40 Lions Klub működik a hálózatban Magyarországon van olyan város ahol több is.


A szegedi klubnak tényleg sikeres éve volt az elmúlt egy esztendő, nem csak azért mert Kővári Árpád második elnökségi ciklusában tényleg kiettek magukért a szegedi oroszlánok ami a rendezvényeket illeti, hiszen több mint 10 jótékonysági rendezvényt szerveztek és a jótékonysági akciókra költött pénz –amit rászorultaknak ítéltek oda- megközelítette a 10 millió forintot.


Egyébként magára a címre pályázni kell az arra érdemes kluboknak és számtalan indikátor teljesítése esetén nyerhet az a klub akit a legjobbnak minősítenek. ilyen indikátor volt a taglétszám bővítés a karitatív célok,vagy az országos akciókhoz való csatlakozás. A szegedi klub abban is élenjár, hogy nem csak a tehetős tagjaitól és támogatóitól beszedett felajánlásokból hajtja végre akciót, hanem a számtalan rendezvényeinek árbevételéből is. A hagyományos LIONS könnyűzenei programok, színházi akciók,vagy jótékonysági bál , s még sorolhatnánk, min azt a célt szolgálják, hogy hitvallásuknak megfelelően támogassák a rászorult szervezeteket.


Ami a klub tagságát illeti megfiatalodott és számos olyan új aktivitás is beépült a klub kultúrába ,ami eddig alig volt ismert. Köszönet és gratuláció a klub vezetésének és nem utolsó sorban a tagoknak, családtagoknak és a támogatóknak.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés