Az elnök legyőzhetetlen

( Rotary-Lions teniszkupa 2018.)



Minden ősz hivatalosan a Lions-Rotary teniszversennyel kezdődik rotációs alapon a rendezéssel.  Most a szabadkai rotarysták szervezték nagy rutinnal,hiszen legalább 5-6 alkalommal rendezték már meg a versenyt. A szervezés profizmusa most is megvolt,  a szabadkai kiserdőben lévő tenisz stadion pedig igazán jó körülményeket biztosított a küzdelmekhez. Radován a szabadkai rotarysták főszervezője nagy rutinnal nyúlt mind a versenyszervezéshez, lebonyolításhoz, ha kellett szervező volt ,ha kellett teniszbíró, kézben tartotta a pályabeosztásokat, de igazán vendéglátóként volt legnagyszerűbb. Ez persze elmondható a szabadkai rotarysták valamennyi teniszező tagjáról, elnök asszonyuk pedig fáradhatatlanul építette klubjuk kapcsolatait nem is beszélve a fotózásról.



A 24 teniszező csoport viadala a csoport elsők döntőbe jutása pedig mind mind komoly izgalmakat okoztak szurkolóiknak. A „vak” sorsolásban persze benne van, hogy gyengébb vagy jobb játékosok kerülnek párba, de a sorsolás véletlen igazsága nem hozott kirívó erőviszony különbségeket.



Klubunk most 6 versenyzővel képviseltette magát(Prónay,Kővári,Sonkodi,Vámosi,Novák,Szeri),ám a papírformát csak részben tudtuk teljesíteni. Prónay soros elnökünk idősebb , de jó játékot mutató szerb rotarysta partnerével megnyerte a négyes döntőt. Klub tagjai elámultak Vámosi oroszlán nagyszerű teljesítményén, hiszen a Dóm Szeged Rotary Klub fiatal játékosával Farkas Ákossal negyedik helyett szerezték meg,nem kis meg lepetést okozva már azzal is, hogy a final four-ba kerületek. Hiába a balkezesek(mind ketten azok) tudnak meglepetést okozni, nem csak az életben, hanem a teniszpályán is. Prónay elnökünk pedig legyőzhetetlen volt futott ütött, ha kellett „löbbölt” ,és jó csuklójával (kézilabdás volt) „őrületbe” kergette ellenfeleit.


A verseny pedig az eredményhirdetés után baráti ebéddel zárult. Köszönjük a Rotary Szabadka, Rotary Szentgyörgyi , és a szegedi oroszlánoknak a kellemes napot.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés