Zenével simogatott és hanggal ölelt.

Nagysikerű Zséda, jótékonysági koncert, a Szegedi Nemzeti Színházban a SZELC rendezésében.

Az arany- és platinalemezeket szalagszerűen szállító  énekesnő, Zsédenyi Adrienn /ZSÉDA/ november 17-én,  a Szeged Első Lions Klub szervezésében jótékonysági koncertet adott.


A pápai „kislány”,aki Szentesen a Horváth Mihály Gimnáziumban töltötte diák éveit , később a Cotton Club Singers együttes énekesnője lett,  Szegeden olyan akusztikus koncertet adott, hogy még a legfinnyásabb pop-rock rajongók is csak elismeréssel nyilatkozhattak róla .

Az EMeRTon-díjas művésznő varázslatos előadását több mint 10 főből álló alap rock és vonós négyes zenekar kísérte a világzene jeles képviselőinek a szegedi Szirtes Edina „Mókus” és Födő Sándor „Fodo” hangszeres, s énekes közreműködésével.  Zséda  legkedveltebb dalai csendültek fel, jelentős átdolgozásban, s néhol a jazz és világzenei alapokat sem nélkülöző hangszerelést,szintén „Mókus és Fodo” követték el.



Zséda bebizonyította, hogy az POP mellett egyéb műfajokban is otthon van. Énekelt balladát, zenés verset, de Michael  Jackson és Aretha Franklin egy-egy számának kiváló eléneklése sem okozott neki gondot. Még arra is kísérletet tett, hogy a közönséget egy-egy Zséda sláger kapcsán megénekeltesse. Kedves és őszinte átkötő szövegeivel belopta magán még a „hűvösebb” nézők szívébe is. Zséda is fontosnak tartja a gyengék és elesettek támogatását ezért nagyon is egyetértett Nemesi Pálnak a SZELC elnökének gondolataival, miszerint a társadalmi szolidaritás az egyik legnagyobb kihívás ma Magyarországon. A klub tagjai bemutatásuk után megtapsolták a jótékonyság mellett szavazó közönséget, hiszen a koncert jegyek megvásárlásával ismét bizonyította Szeged karitatív emóciókkal rendelkező közönsége,hogy a segítség mindég jól jön. Nemesi Pál bejelentette ,a koncert eredményét 1.5 millió forintot jórészt a Fogyatékkal élő Gyermekek Nappali Intézménye és "Makray" Fejlesztő  Iskola javára utalják át. A  koncert után a LIONS klub tagjai az előkészítésben összegyűjtött  „feszültségeiket” szokott helyükön a HBH étteremben vezették le.



 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés