Karácsonyi adományt nyújtott át a Szeged Első Lions Klub

Immár 12 éve hagyomány, hogy a klub megalakulása óta Karácsony alkalmával adományokat gyűjt, s azt a legrászorultabb szervezeteknek nyújtja át még az ünnepek előtt. Eddig minden évben a Cora áruházban állították fel a szegedi oroszlánok a standjukat, s különböző emléktárgyak ajándékozásával a becsületkasszába gyűjtötték a pénzt. Üde látványosság voltak- sárga kötényükben- a város közismert egyetemi professzorai és a vállalkozói szféra jelesei ahogyan boldogsággal gyűjtötték az apró forintokat.

Az idén úgy döntött a klub, szakít ezzel a hagyománnyal és másfajta adományozási szokást alakít ki. Már hónapokkal előtte felkészültek arra, hogy a német Johannita szolgálattal karöltve olyan ajándékkal lepjék meg a Mozgássérültek Alternatív Egyesületét Szegeden, amire az egyesület és az általa fenntartott Felhő utcai gyerekek és fiatalok már régóta vágytak.

A mozgásukban korlátozott fiatalokat az Egyesületen keresztül kerekes székekkel adományozták meg, mely nagyban segíti a fiatalok mindennapi életét, mind az otthonban mind pedig civil életükben.

Az adományt Fekete Albertné Egyesületi Elnök vette át Háló Pál Lions elnöktől, ahol jelen volt Németh István a Magyarországi Lions Kormányzóság Past Kormányzója, Dr. Szeri István a Szegedi Lions Klub alapító elnöke, Oltvai Béla a SZELC titkára és Dr. Kökuti Attila tag is, aki a kocsik üzembe helyezését végezte.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés