Teniszverseny a szegedi, szabadkai Rotaristák és a SZELC között

Immár 12 alkalommal szervezték meg 2013. április 27.-én a három jótékonysági klub társasági teniszversenyét Palicson. A festői környezetben fekvő (tó parti) tenisz centrumban igazán kitettek magukért a rendező Szabadka Rotary Klub tagjai. Az öt pályán mintegy 20 versenyző részvételével több csoportban folyt a vetélkedés a döntőbe jutásért.

A lebonyolítási hagyománynak megfelelően a sorsolás titkos és nyílt volt ezért a szerencse is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy valaki klubtársát illetve erős vagy csak közepes partnert tudott húzni a kalapból. A vak szerencse úgy hozta, hogy csak kevés összeszokott partner tudott együtt lenni és jó eredményt elérni.


Mindenesetre a klubunk tagjai kiváló eredményeket értek el. Igaz „csak” a 2. és 3. helyet tudták a szabadkai klub egyes tagjaival megszerezni barátaink( Prónay Gyula,Háló Pál,Dr. Piller Gábor),de a Klub annak is nagyon örült, hogy az első hely egyik fele a  Rotarysta Dr. Szabó József jóvoltából Szegedre került.


A verseny rendezők hihetetlen gasztronómiai élménnyel is megajándékozták a verseny résztvevőit. Jövőre a SZELC rendezi a tornát, remélve azt, hogy még ennél is jobb eredményt érünk el, ugyanakkor az eredeti célt a barátkozást és az egészséges mozgást maradéktalanul teljesítettük.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés