Kiszállította az első 15 számítógépet a SZELC…

A Szeged Elsős Lions Klub(SZELC) a nagysikerű karácsonyi adományozását folytatva, a pandémiás intézkedések okán az online köz és felsőoktatás távoktatásra való ráállás miatt számítógépek adományozására szánta el magát szegedi és Szeged környéki rászorult családoknak. A rászorult családok listáját a Szegedi Tudományegyetem Védőnő Szolgálata biztosította a klub számára.

Mintegy 40 db. asztali számítógép és laptop felajánlás érkezett különböző cégektől és a klub tagjaitól. Az elmúlt héten a klub tagjai már ki is szállították a gépeket az első 15 címre, ahol a családok megerősítették, az eszközöket a távoktatásban használják fel gyermekeik.


Köszönjük a felajánló szervezeteknek a Szegedi Vízmű Zrt.-nek, a KÉSZ Zrt.-nek, a PC Trade Kft.-nek és a Magyar Telekom Nyrt.-nek ,a Szegedfish Kft.-nek és a Technomarket Kft.-nek.


A z eszközök átvizsgálását és felkészítését a távoktatási feladatokra a szegedi székhelyű DIGITÁL Kft. végzi.  Következő héten 20 darab számítógépet és 5 darab laptopot szállítanak ki a szegedi oroszlánok rászorult többgyermekes családok részére.

 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés