Több mint 250 résztvevő a IV. Lions Jótékonysági Diabétesz Futáson Szegeden

https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/tobb-mint-250-resztvevo-a-iv.-lions-jotekonysagi-diabetesz-futason-szegeden

 

Képgaléria a IV. Jótékonysági diabétesz Futás és Egészségnapról - 2024.04.27 - Szeged, Délvidék Ház

https://szegedelsolionsclub.hu/galeriak/rendezvenyek/iv.-jotekonysagi-diabetesz-futas-es-egeszsegnap---2024.04.27---szeged-delvidek-haz

 

2024-Jótékonysági vacsoraest a Szeged Első Lions Clubnál

https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/2024-jotekonysagi-vacsoraest-a-szeged-elso-lions-clubnal

 

Szeged Első Lions Club mély megrendüléssel emlékezik Pálmai Antal, oroszlánra a Medikémia Zrt. főtulajdonosára és vezető tisztségviselőjére.
Pálmai Antal oroszlán 2003-ban csatlakozott a Lions mozgalomhoz a Szeged Első Lions Clubba való belépésével.


Jó hangulatú természete és segítőkészsége a klub egyik legnépszerűbb tagjává emelte. Sok önkéntes munkát és támogatást is nyújtott mind személyesen mind pedig Cégén keresztül. Sajnos néhány éve komoly betegségen esett át és felgyógyulása után már nem tudta vállalni az oroszlán kötelezettségeket.


Bíztunk abba, hogy erős szervezete legyőzi az Őt ért megpróbáltatásokat, hiszen az utóbbi időkben, már munkájának is eleget tudott tenni. Sajnos váratlanul ragadta Őt el a halál szeretteitől, barátaitól és ismerőseitől.


Pálmai Antal bár saját szavai szerint  „ gyüttmöntként” került Szegedre (hiszen itt végezte az egyetemet ,ahol vegyész diplomát kapott) sokat tett a városért és Szeged sportjáért. A híres Medikémia férfi röplabdacsapat támogatója és sportvezetője is volt hosszú éveken keresztül. Társadalmi munkái elismeréseként  Szeged városa  Pro Urbe-díjjal tüntette ki.


Pálmai Antal 76 éves volt. Emlékét örökké megőrizzük.

 

„Szeretet csomagjai” már sokadszor találtak célba….

https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/a-szeretet-csomagjai-mar-sokadszor-talaltak-celba

 

Republic jótékonysági koncert a sérült gyermekekért

November 28.-án a szegedi Belvárosi Moziban tartotta meg a Szeged Első Lions Club évi szokásos jótékonysági koncertjét.A Club 21 éves történetének-hangulatában- egyik legsikeresebb koncert rendezvénye volt, és forró hangulatban szórakozott a több mint 400 ember, akik áldoztak azért, hogy a klub jótékonysági céljaihoz hozzájáruljanak.
A Club döntése alapján a koncert fedezetét a Dr. Waltner Károly Integrált Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény Szeged Agyagos utcai sérült gyermekek nevelő otthonának ajánlotta fel a Lions Club, udvari játékok és bútorok formájában. Köszöni a klub tagjainak, támogatóinak,  a Republic együttesnek és rajongóiknak.


 


Hírek

Kapcsolat

Név: Dr. Szeri István (alapító elnök)

Telefonszám: 06-70-984-80-00

E-mail: szeri@tiszanet.hu

Rajzpályázat Adatkezelés